Nous alumnes a l’AURÓ! _ 4t

En Federico Tobon Aguirre és una persona que es defineix com a creador, artista i curiós. És professor a l’Escola HOLA ( Heart of Los Angeles) , de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques, una pila de matèries que no estem acostumats a unir en una sola persona.
Hem descobert el seu blog (the blog of Fedrico Tobon) i la seva pàgina web on es presenta com a gat llop (WolfCat). Primer ens ha calgut mirar el seu blog, els seus  treballs com a il·lustrador, però la sorpresa ha vingut després. Un dels projectes de la web ens ha hipnotitzat. Durant un mes va estar treballant amb constància, fabricant un artefacte diari que es pogués moure amb una manovella, petits mecanismes que li van obrir la possibilitat de moure cossos de paper (mans, persones, animals, monstres, robots, etc.). En aquest projecte es veu la seva constància en el treball, i la gran suma; el dibuix (les siluetes) i el moviment! Cal posar-s’hi!

Amb els nois i noies de quart l’hem mirat amb atenció i ens hem llençat a aprendre un dels mecanismes que utilitza, fer que un personatge mogui les cames, fer caminar un dibuix!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un cop fet, veient les diferents maneres de caminar que hi han sortit, hem observat cada un dels personatges, el “caminar” diu molt de cadascú! Només cal veure el Ministeri dels caminars ximples dels fabulosos Monthy Pyton, molt recomanable.

2 Replies to “Nous alumnes a l’AURÓ! _ 4t”

  1. Hola Oriol, sóc la Júlia Nogués de 5è A.
    Només vull dir-te que ja estic preparant com ensenyar a fer allò de la mà.
    Tinc fetes amb aquella tècnica unes tisores, una mà (es clar), i un got.

    M'agrada

Deixa un comentari